NM Yazılım'a hoş geldiniz.

  • Nurullah MERAL


E-posta Pazarlama Yazılımı

E-posta pazarlama yazılımı , e-posta kampanyası oluşturmayı, iletmeyi ve izlemeyi otomatikleştirir. Kişilerin bu e-posta kampanyalarıyla etkileşimlerini ve dönüşümlerini izlemek için genellikle bir müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) platformuyla entegre edilir.


Pazarlama Otomasyonu

Pazarlama otomasyonu , ilgili makaleler, videolar, sosyal medya gönderileri, e-kitaplar, podcast'ler ve diğer medyayı paylaşarak veya reklamlar sunarak ürün ve hizmetlere olan ilginin uyarılmasını içerir. Genellikle entegre bir içerik yönetim sistemi (CMS), e-posta pazarlama platformu, sosyal medya platformu ve diğer pazarlama araçları aracılığıyla uygulanır.


İçerik Yönetim Sistemleri

Web sayfaları, blog gönderileri, indirilebilir dijital varlıklar ve resimler gibi dijital içerik oluşturmak, düzenlemek, depolamak ve yayınlamak için bir CMS kullanılır. Genellikle iş akışlarını, içerik organizasyonunu, kullanıcı ve rol tabanlı yönetimi, güvenliği ve daha fazlasını destekler.


Müşteri ilişkileri yönetimi

CRM uygulamaları, web, e-posta, telefon, mobil uygulamalar, sohbet, sosyal medya ve kurumsal pazarlama materyalleri aracılığıyla iletişimleri izler ve yönetir.


Proje Yönetimi Yazılımı

Proje yönetimi yazılımı , bir şirketin kaynaklarını projeleri tamamlamak üzere düzenlemek için süreçlerin, araçların ve bilginin uygulanmasını içerir. Görev tamamlama, zaman, işçilik, maliyetler ve diğer proje kaynakları ve hedeflerini organize etmek ve izlemek için özel olarak tasarlanmış yazılım araçları, proje yönetimi sürecinde kullanılabilir.


İş Sürekliliği Planlaması

BCP, iş faaliyetlerini koruyan ve ayrıca tesislerin herhangi bir şekilde kaybolması, hasar görmesi veya arızalanması durumunda teknolojilerin kurtarılması için araçlar sağlayan önlemlerin hazırlanması ve test edilmesidir.


Kurumsal Uygulama Entegrasyonu

Kurumsal Uygulama Entegrasyonu,kurumsal uygulamaların veritabanlarını ve iş akışlarını birleştirir, böylece bilgi kullanımı tutarlı olur ve veri değişiklikleri kuruluş genelinde yansıtılır.


Kurumsal Varlık Yönetimi

Kurumsal Varlık Yönetimi,varlıkların yaşam döngüleri boyunca kuruluşun fiziksel varlıklarını yönetir. Uygulamalar ve süreçler, ilgili araçlar, malzemeler, beceriler, bilgiler ve önceliklerle ilişkili olarak varlıkların bakım faaliyetlerini optimize etmek, uygulamak ve izlemek için kullanılır.


Kurumsal Kaynak Planlaması

ERP , bir kuruluşun işi yönetmek ve teknoloji, hizmetler ve insan kaynakları ile ilgili birçok arka ofis işlevini otomatikleştirmek için entegre uygulamalardan oluşan bir sistem kullanmasına izin veren iş süreci yönetim yazılımıdır .


Düşük Kodlu / Kodsuz Geliştirme

Bunlar, yazılımın bir grafik kullanıcı arabirimi (GUI) aracılığıyla tasarlanabileceği bir geliştirme ortamı sağlar. Çok az kodlama becerisiyle veya hiç kodlama becerisi olmadan tamamen işlevsel uygulamalar oluşturulabilir, bu da kodlama uzmanlığı olmadan uygulama geliştirmeyi mümkün kılar ve bu nedenle daha ucuz ve daha kullanışlıdır.

Ürün Veri Yönetimi (PDM)

PDM, ürün verilerinin ve süreçle ilgili bilgilerin üretimini ve yayınlanmasını tek bir merkezi sistemde yönetir. PDM, yazılım mühendisliğinde sürüm kontrolü olarak bilinir ve ürün bilgi yönetimi (PIM) ile karıştırılmamalıdır.


Ürün Bilgi Yönetimi (PIM)

PIM, birden fazla dağıtım kanalı aracılığıyla pazarlamak ve satmak için gerekli olan ürün ve ilgili dijital varlıkların bilgilerini toplar, yönetir ve zenginleştirir. PIM, işbirliğini, verimliliği ve tutarlılığı geliştirmek için ekipler arasındaki bilgileri yöneten tek, merkezi bir platform olarak hizmet eder.


Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (PLM)

PLM , ürünlerin tasarım, mühendislik, üretim, pazarlama, servis ve elden çıkarma gibi yaşam döngülerinin çeşitli aşamalarından geçerken ele alınmasını içerir. PLM, şirketlerin fiyatlandırma, promosyon ve maliyet etkinliği ile ilgili karar vermelerine yardımcı olmak için çeşitli iş sistemlerini ve bunların verilerini, süreçlerini ve girdilerini entegre eder.


İş Zekası (BI)

İş zekası , veri madenciliği, veri araçları, veri altyapısı, veri görselleştirme, raporlama, pano geliştirme ve tahmine dayalı analitiği birleştirerek işletmelerin daha fazla veriye dayalı kararlar almasına yardımcı olur . İş Zekası , bir kuruluştan ve müşterilerinden büyük verilerin merkezi bir konumda toplanmasına ve geliştirilmesine , karar vericiler için faydalı bir şekilde sunulmasına ve operasyonların optimize edilmesi için tahminler ve öneriler sağlanmasına yardımcı olur.


İnsan Kaynakları Yönetimi (HR veya HRM)

İnsan sermayesi yönetimi (HCM) olarak da bilinen insan kaynakları yönetimi, çalışanların işe alınması, işe alınması, konuşlandırılması, eğitimi ve geliştirilmesi gibi insan sermayesinin yönetimine yardımcı olur; performans değerlendirme; ve ücret ve çalışanlara sağlanan yan haklar sistemleri ve tasarımı. İKY, işgücü kullanımını optimize etmeye, riski azaltmaya ve yatırım getirisini (ROI) en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur.


Siber güvenlik

Siber güvenlik uygulamaları , bilgisayar sistemlerini ve ağlarını elektronik verilerin, donanımın ve yazılımın ifşası, çalınması veya zarar görmesi ile sonuçlanan kötü niyetli saldırılardan korur. Yaygın yaklaşımlar arasında izinsiz giriş tespit sistemleri ve izinsiz giriş önleme sistemleri ( IDS ve IPS ), yazılım tanımlı ağ ( SDN ) ve güvenlik bilgileri ve olay yönetimi ( SIEM ) yer alır.

IDS, sistemleri veya ağları kötü amaçlı etkinlik ve politika ihlali açısından izler. IPS, etkinliği raporlama, engelleme veya bırakma yoluyla ek olarak siber güvenlik olaylarını önlemeye çalışabilen bir IDS'dir.

SDN, ağ kontrolünü merkezileştirir, verileri tek bir güvenlik duvarı üzerinden yönlendirir ve kötü amaçlı trafiğin seçici olarak engellenmesine izin verir; bunların tümü, IDS ve IPS veri yakalama ve karşı önlemlerini daha etkili hale getirir.

SIEM, güvenlik bilgileri yönetimi (SIM) ve güvenlik olay yönetimi (SEM) kombinasyonudur. Bir kuruluştaki çeşitli kaynaklardan gerçek zamanlı veri toplama sağlayarak, verileri normalleştirerek ve toplayarak, tehditleri tespit etmek için analiz ederek ve güvenlik ihlallerini belirleyerek tehdit soruşturmasına yardımcı olur.


BT Hizmetleri Yönetimi (ITSM)

ITSM , bir kuruluşun BT hizmetlerinin uygulanmasını ve yönetimini destekler. İşlevler, EA'ların dağıtımını ve desteğini içerir; depolama, ağ ve bulut kaynaklarının mimarisi; ve yardım masası desteği ve sorun giderme prosedürlerini yönetme.

ITSM, şirket içinde ve müşterilere sağlanan BT hizmetlerinin tasarımını, oluşturulmasını, teslimini, işletimini ve kontrolünü optimize ederek müşteri ve çalışan deneyimi ile müşteri hizmetlerinin kalitesini iyileştirir.


Form Otomasyonu

Kurumsal form otomasyonu, çeşitli temel kağıt tabanlı iş belgelerini düzenleyen, dağıtan, tamamlayan, işleyen ve dijitalleştiren şirket çapında bir belge yönetimi sistemidir. Bunlar formları, sözleşmeleri, anketleri, uygulamaları ve daha fazlasını içerir.

xx